Het is nu wo 19 jun 2019, 12:02

DE FORUMREGELS

Lees hier de forumregels.
Avatar gebruiker
Beheerder
Berichten: 357
Geregistreerd: za 05 mei 2012, 10:13
Woonplaats: ijmuiden
BerichtGeplaatst: di 08 mei 2012, 23:10
REGISTREREN

Bij registratie op het L nummerforum ga je akkoord met de hier geldende forumregels. Ben je het niet met de regels eens, jammer maar helaas. En meld je dan niet aan.

Kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georienteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar L nummerforum gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider.

Direct of indirect identificerende persoonlijke gegevens die op L nummerforum door de leden geplaatst zijn, kunnen door de leden ook weer verwijderd worden.
Het forumbeheer kan dus niet aansprakelijk gehouden worden voor plaatsingen van Direct of indirect identificerende persoon gegevens op L nummerforum die door het betreffende lid geplaatst zijn.

Meld je niet aan op L nummerforum om direct bij de eerste de beste posting een winkel en/of kweker onderuit te halen.
Dit zal direct leiden tot het verwijderen van het bewuste topic en een officiele waarschuwing van het beheer. Maak je het heel erg bont dan kan dit leiden tot een ban op het forum.

BERICHTEN PLAATSEN

Plaats je een bericht, probeer dan zo duidelijk mogelijk aan te geven waar het topic over gaat,
en probeer eventueel zo veel mogelijk informatie te geven. Probeer een bericht ook in het daarvoor meest geschikte forum te plaatsen.

Off topic gaan is geen probleem, daar is het een open forum voor. In principe mag alles gezegd worden en een discussie aangaan is altijd leuk. Maar houdt het wel netjes en blijf respectvol met elkaar omgaan. Tenslotte heeft iedereen een eigen mening. Loopt het toch uit de hand, dan wordt het topic zonder opgaaf van reden op slot gezet. Directe en persoonlijke aanvallen op leden of het beheer worden niet getolereerd. En zal leiden tot het verwijderen van het bericht, en een eventuele blok op het forum.

Heb je goede of slechte ervaringen met kwekers of winkels mag dit uiteraard gemeld worden. Maar onderbouw je mening of ervaring wel. Niet alleen winkeliers en kwekers maken fouten.

AANBOD ADVERTEERDERS EN PARTICULIEREN

Dit is de plaats voor het aanbieden van producten of eigen gekweekte vissen, of het plaatsen van een Gezocht advertentie.
Dit is alleen bedoeld voor leden en voor de adverteerders op het forum. Advertenties en/of reclame uitingen van winkels, professioneel ogende hobby kwekers/handelaren en particuliere handel is niet toegestaan en worden verwijderd.

Als het product of de vis verkocht is, vermeld dit dan in het topic of stuur een Pb of e-mail naar het beheer. Het topic zal dan verwijderd worden.
Om het marktplaats forum overzichtelijk te houden worden advertenties na 2 maanden verwijderd.

het is niet de bedoeling dat op de advertentie gereageerd wordt met persoonlijke voorkeuren, smaak, (vraag) prijzen of de handels wijze van de Adverteerders.Deze berichten worden direct verwijderd door het beheer.

Het AANBOD ADVERTEERDERS EN PARTICULIEREN forum is bedoeld voor de actieve leden.
Daarom worden advertenties van "nieuwe" leden die zich alleen maar aanmelden om een aquarium,vis of ander soort product aan te bieden direct verwijderd.

MEDEDELING

Het beheer en de moderators zijn er niet om politie agentje te spelen en zullen zo min mogelijk ingrijpen op het forum.

De beheerders en moderators van L nummerforum kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid, (on)volledigheid of wettelijke toelaatbaarheid van geplaatste berichten en of afbeeldingen. Ieder lid is verantwoordelijk voor zijn eigen geplaatste berichten op L nummerforum.

Moet er toch herhaaldelijk ingegrepen worden bij een lid van L nummerforum door het beheer dan gelden de volgende sancties.

De eerste keer krijg je een officiele waarschuwing. De tweede keer volgt er een ban voor een bepaalde tijd. (1 maand) De derde keer volgt er een ban voor een bepaalde tijd. (3 maanden) Bij de vierde keer wordt je account op IP adres geblokt en ben je niet meer welkom op het L nummerforum.

Uiteraard wordt het bewuste lid hiervan prive en met opgaaf van reden op de hoogte gesteld en NIET openbaar gemaakt op het L nummerforum.

Het beheer van L nummerforum kan zonder opgaaf van reden de forum regels wijzigen of uitbreiden. Lees daarom de forumregels regelmatig door, op eventuele aanvullingen of wijzigingen.


COPYRIGHT L nummerforum.

Met vriendelijke groet, het beheer.
groetjes marco:


Dieren kunnen niet praten; als ze zeggen dat ze dat wel kunnen, dan liegen ze

Keer terug naar Forumregels

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron